Księgarnia religijna nr 1 w Polsce!

Twój koszyk jest pusty.

Witaj! / Rejestracja Zaloguj

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (Książka z płytą CD)

Bernhard Gahm

Oceń jako pierwszy

  • Wydawca: REA-SJ
  • Format: 17x23.5
  • Stron: 128
  • Rodzaj okładki: Miękka
Nasza cena:
22,90 zł
  • Dostawa już od 9,90zł! Więcej
  • Czas realizacji maks.:
    3 dni roboczych (plus 1-2 dni na dostawę)
Opis

Poradnik, z którego dowiesz się, jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Ponad 100 zdjęć, informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach – wszystko, aby uniknąć podstawowych błędów. Dodatkowo na CD poradnik Domowy wyrób kiełbas.

Informacje dodatkowe
Rodzaj okładki Miękka
Autor Bernhard Gahm
Liczba stron 128
Format okładki 17x23.5
Uwagi + CD
Tagi produktów

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.